Credit

Credit

Cel mai avantajos CREDIT pentru SCOPURI MEDICALE!

Dobanda 0%.

 

Nevoia de tratament apare aproape intotdeauna pe neasteptate si nu mereu avem econimisite in acest scop fonduri necesare. Solutia pe care v-o putem oferi intr-o situatie de acest gen este finantarea dedicata, gandita pentru a acoperi imediat costurile aferentetratamentelor medicale.

Creditul pentru scopuri medicale de la C.E.C. Bank poate acoperi rapid costurile unui tratament in valoare de pana la 4000 RON, inclusiv, pentru o perioada de maxim 1 an. Pentru acest tip de credit, atat comisionul de analiza cat si comisionul de administrare credit sunt 0. Mai mult chiar, pentru a veni cu adevarat in sprijinul dumneavoastra, dobanda la creditul pentru scopuri medicale este 0%!

Creditul se poate utiliza numai prin virament in contul prestatorului de servicii medicale, iar pentru obtinerea lui aveti nevoie de factura proforma / factura / document justificativ emis de prestatorul de servicii medicale.

 

Avantaje:

- Dobanda 0%

- Fara comisioane

- Veti beneficia GRATUIT de polita de asigurare de grup, riscurile asigurate fiind: deves din boala sau accident, invaliditate permanenta, totala, ca urmare a unei booli sau a unui accident, somaj involuntar.

- Constituirea aportului propriu (avansul) nu este obligatoriu

- Pentru calculul venitului net se pot lua in considerare toate veniturile nete certe, cu caracter de permanenta.

- Mecanism rapid de acordare a creditului.

 

Exemplu de calcul:

Pentru un credit in valoare de 4000 RON cu rambursare in 12 luni, rata lunara maxima va fi de 333,33 RON, iar valoarea totata pe care o veti plati pana la final va fi chiar valoarea creditului, dobanda acestuia fiind 0.

Copyright © 2016 Denti Dent. Design by Best Image Advertising