Despre noi

Despre noi

Denti Dent este o clinică de medicină dentară înfintată în Martie 2013, care deţine 3 cabinete individuale, dotate cu aparatură şi materiale de ultimă generaţie.

Ȋn incinta clinicii se află şi laboratorul de tehnică dentară, care realizează în timp real toate lucrarile protetice solicitate de medic şi pacient.
Clinica Denti Dent are ca obiectiv realizarea unor treatamete somatologice de înaltă calitate, care să combine principii mecanice şi biologice, oferind totodată un efect estetic deosebit. Nu în ultimul rând ne axam pe educaţia pentru igiena orală a pacienţilor  şi control periodic; fiind constienţi că este mai uşor şi mai putin costisitor să previ decât să tratezi.
Ȋn ceea ce priveşte serviciile oferite, în cadrul clinicii puteţi beneficia de tratamente de medicină dentară care includ: stomatologie generală, endodonţie, protetică, estetică dentară, chirurgie dentară, implantologie,  ortodonţie şi pedodonţie ( stomatologie pentru copii).
Denti Dent consideră că primul contact al pacientului cu cabinetul de medicină dentară este esenţial; cu atât mai mult cu cât pacientul este copil; de aceea va întampină cu o sală de recepţie spatioasă şi amenajată în asa fel încât să realizeze un ambient plăcut şi lipsit de stres.

 

Principii şi garanţii:

Sterilizare:
Clinica Denti Dent pune accent deosebit pe sterilizarea instrumentarului şi pe curaţenia exemplară din cabinete; de aceea camera de sterilizare este amenajată şi dotată cu aparatură nouă şi de calitate.  Sterilizarea se face atât în autoclav în pungi de unică folosinţă ( instrumentarul fiind sigilat individual), cât şi în pupinel în cutii metalice speciale. De menţionat faptul că Clinica Denti Dent face periodic testări autorizate pentru întraga aparatură de sterilizare în vederea asigurării unui control total al calitaţii procesului de sterilizare.
Grija pentru pacienţi:
Clinica Denti Dent pune pe primul plan pacienţii, de aceea întreg personalul medical are obligaţia să îi trateze cu respect şi să se asigure că înteleg foarte bine nevoile şi aşteptările acestora, fiind conştienţi că, cheia succesului unui tratament stomatologic rezidă într-o colaborare bună între medic şi pacient.
De subliniat faptul că Clinica Denti Dent oferă o abordare proprie „pacienţilor copii”: îi întampină cu un cabinet special amenajat pentru ei, în culori calde şi decorat cu personaje vesele pe pereţi, pentru ca experienţa lor la stomatolog să fie una placută.
Clinica Denti Dent oferă prima consultaţie gratuită, în cadrul careia pacientul este informat despre problemele sale de săntate dentară, despre variantele de tratament şi durata aproximativă a acestora şi implicit despre costurile lor.
Alegerea celei mai bune variante de tratament se face împreună cu pacientul, ţinandu-se cont în primul rând de necesitătie sale de tratament, de refacerea funcţiilor pierdute ( ex: masticatia corespunzatoare, fonaţia) şi în acelasi timp de atingerea unui rezultat estetic corespunzător.
Pe perioada tratamentului pacientul nu va fi disfuncţionat, putând beneficia de protezare provizorie imediată realizată cu ajutorul laboratorului din incinta clinicii.  Protezarea provizorie ajută la grăbirea vindecării oferind totodată pacientului şi un confort psihic datorită refacerii fizionomiei.
Medicii noştri se ocupă şi de instruirea pacienţilor în legatură cu realizarea unei igiene orale corespunzătoare, arătandu-le atât metodele corecte de periaj cât şi folosirea mijloacelor suplimentare de îndepartare a plăcii bacteriene. Cosideram că astăzi, profilaxia trebuie să constituie un factor foarte important în educaţia pacienţilor, cu atât mai mult cu cât este mult mai uşor să previ decât să tratezi dar şi să tratezi o afecţiune într-un stadiu incipient decât într-un stadiu mai avansat, moment în care se însoteşte de diverse complicaţii. 

 

Portofoliu:

Cazuistică
Clinica Denti Dent a înregistrat pâna în prezent un număr de peste 2000 de pacienţi noi care au beneficiat de tratamente stomatologice de la cele mai simple până la reabilitari orale complexe. Aici pacienţii pot beneficia atât de tratamente de profilaxie care includ( detartraj, periaj profesional,aerflow, indicaţii privind igiena orală), tratamente endodontice, tratamente protetice fixe şi mobile dar şi chirurgie( extracţii, implanturi, rezecţii, etc). Nu neglijăm nici partea de ortodonţie şi peododonţie ( tratamentele dentare realizate copiilor).
Parerea pacienţilor şi Fidelizare.
Pentru noi contează foarte mult parerea pacienţilor noştri, de aceea ne străduim să menţinem un contact permanent cu aceştia şi să ţinem cont de toate observaţiile pertinente ale acestora.
Fiecare pacient are o fisă personală individuală, în care avem documentat întreg istoricul medical stomatologic al acestuia, incluzand afecţiunile diagnosticate, tratamentele efectuate şi investigaţiile radiologice ale acestora.
Ne dorim să fidelizăm pacienţii de aceea oferim diferite discount-uri în cadrul tratamentelor multiple, în plus avem programe speciale de igienizare periodică.

 

Echipa:

Clinica Denti Dent se mândreşte cu personalul său medical, care prezintă un înalt standard de profesionalism şi o latură umană, care îl face să fie agreat de pacienţi de la prima consultaţie.
Personalul medical este format din trei medici stomatologi generalişti, un medic chirurg, un medic ortodont, o asistenta medicala şi un tehnician dentar, formând o echipă unită care conlucrează împreună în beneficiul pacienţilor.

 

Dr. Claudiu Militaru - Medic specialist în chirurgie, implantologie şi estetică dentară.
A absolvit facultatea de medicină dentară din cadrul Universităţii "Titu Maiorescu" din Bucureşti şi lucrează în clinica noastra de la infiintare, având o vasta experienţă în chirurgie, implantologie şi estetică dentară, tratand un numar mare de pacienti. Îl recomandă atât experienţa clinică cât şi faptul că utilizează materiale şi tehnici de ultimă generaţie cu maxim de profesionalism. Dr. Militaru se perfectionează în mod continuu, participând la diferite cursuri. Atât dificultatea cazurilor rezolvate, cât şi comfortul psihic şi încrederea pe care le-o conferă pacienţilor îl recomandă pentru rezolvarea diferitelor cazuri.

 

Dr. Ştefania Raluca Georgescu - medic specialist protetică

A absolvit facultatea de medicină dentară din cadrul U.M.F. „Carol Davila” București în anul 2014, urmând mai apoi rezidențiatul în specialitatea de PROTETICĂ DENTARĂ timp de 3 ani, tot în cadrul UMF Carol Davila. Pregătirea profesională este completată de participarea constantă la cursuri, training-uri și conferințe în țară și în străinătate, temele sale de interes în domeniul stomatologic fiind tratamentele protetice fixe și mobile, restaurările dentare directe, ocluzologie, estetică dentară și chirurgie dento-alveolară. Dincolo de meseria de medic dentist, dr Ștefania Georgescu este strâns legată de pacienții săi, încearcă să le cunoască nevoile personale și prin natura specialității alese, să îi salveze de durere și să le redea zâmbetul.

 

Dr. Albert Harabagiu - Medic stomatolog.
A absolvit facultatea de medicină dentară din cadrul U.M.F. „Carol Davila” București în anul 2015. Din dorința de perfecționare a ales să urmeze rezidențiatul în specialitatea PROTETICĂ DENTARĂ în cadrul UMF Carol Davila. Pentru a-și completa specializarea aleasă merge periodic la diferite conferințe și cursuri de specialitate atât în țară cât și în străinătate. Dr Albert Harabagiu crede cu tărie că un zâmbet sănătos se obține cu ajutorul prevenției, motiv pentru care consideră controlul periodic extrem de important. Personalitate calmă și foarte răbdătoare, este foarte de apropiat de toți pacienții săi.

 

Dr. Ioana Popescu - Medic specialist ortodonţie.
Este absolventă a facultaţii de medicină dentară UMF „Carol Davila” Bucureşti, unde şi-a continuat şi perfecţionarea timp de 3 ani în Ortodonţie. Dr. Ioana Popescu tratează fiecare caz cu interes, este foarte iubită de toţi pacienţii şi mai ales de copii . Porofesionalismul doamnei Dr. Ioana Popescu este incontestabil iar rezultatele tratamentelor ortodontice sunt pe masură.

 

Mirela Mocanu - Asistet medical.
Doamna Mocanu este o asistentă medicală cu o experienţa îndelungată atât pe partea de medicină generală-chirurgie, cât şi pe partea de stomatologie generală. Ȋi place ceea ce face şi asta se vede atât  prin colaborarea ei cu pacienţii cât şi cu ceilalţi membrii ai echipei. Este un om pe care ne putem baza şi este capabilă să gestioneze chiar şi situaţiile dificile, inclusiv urgenţele medicale. Doamna asistentă Mirela este devotată şi îşi face treaba cu profesionalism.

 

Alina Cerchia - Tehnician dentar.
Aasolventă a facultaţii de tehnică dentară din cadrul universitaţii „Titu Maiorescu” Bucureşti. Este în echipa noastră de la început şi are o colaboare foarte bună cu toti medicii din clinică. Doamna Cherchia Alina este apreciată atât pentru experienţa sa cât şi pentru rabdarea cu care realizează fiecare lucrare. Ne bucurăm de colaborarea cu ea pentru modul în care respectă toate indicaţiile medicilor ţinânâd cont şi de doleanţele pacientului. Pentru doamna tehnician estetica este foarte importantă de aceea se îngrijeşte ca fiecare dinte realizat de ea să aiba o morfologie cât mai naturală iar aspectul final al zâmbetului pacientului să ofere o imagine placută şi să se încadreze în armonia dento facială a acestuia. Doamna tehnician este dispusă să vină în cabinetele de medicină dentară ori de câte ori este nevoie şi asta îmbunătaţeşte mult rezultatul final al lucrărilor pentru că vede exact situaţia pacientului. Datorită caracterului desăvarsit este şi va ramâne un om de bază în cadrul clinicii noastre.

 

Valentina Vădan - Managerul clinicii si fondatorul Denti-Dent.
Doamna Vădan a absolvit facultatea de tehnică dentară din cadrul UMF “Carol Davila” București și este foarte apreciată atât pentru experiența sa ca tehnician dentar, cât si pentru buna desfașurare a activitaților din cadrul clinicii. Doamna Vădan ține legătura intre membrii echipei si dânsa este, de asemenea, cea care verifică periodic calitatea sterlizării si contactează echipele tehnice autorizate în vederea testării periodice a uniturilor dentare cât si a intregii aparaturi medicale din clinică. Dânsa vine ori de cate ori este nevoie in cabinet pentru a ajuta la îmbunătațirea rezultatelor finale ale lucrărilor, acest fapt datorându-se anilor de experiență cu pacienții. Doamna Vădan, o persoana cu un caracter puternic și cu o deosebită răbdare, este și va rămâne piatra de temelie a clinicii Denti-Dent.

 

Laborator de tehnică dentară:

Clinica Stomatologică Denti Dent posedă laborator dentar propriu. Laboratorul de tehnică dentară realizează atât lucrări protetice fixe cât şi mobile(proteze). Printe avantajele majore oferite menţionam faptul că laboratorul de tehnică dentară se află în incinta clinicii şi este dotat cu aparatură şi materiale de ultimă generaţie. Aceste lucruri ne permit sa scurtăm durata necesară realizării unor lucrari protetice, pentru că nu se mai pierde timpul cu transportul acestora între cabinet şi laborator.
După cum am arătat anterior, datorită laboratorului de tehnică dentară din incinta clinicii, pacienţii noştrii beneficiază de protezări provizorii; acestea sunt realizate concomitent cu tratamentele efectuate de medic pentru ca în momentul în care pacientul părăseşte clinica, acesta să nu fie disfuncţionat, să poată mânca şi vorbi corespunzăror.
Dacă vorbim despre estetică, medicii se preocupă ca împreună cu tehnicienii să aleagă cea mai apropiată culoare şi cea mai potrivită formă pentru dinţii dumneavoastră astfel încât să se încadreze perfect în armonia facială şi să mimeze naturalul. Tehnicienii noştri vin în cabinete ori de cate ori sunt solicitaţi pentru a vedea cazurile clinice şi pentru a întelege mai bine solicitările medicilor.
Tehnicienii noştri sunt foarte bine instruiţi şi merg constant la cursuri de perfecţionare.

 

Contact Clinică Stomatologică Denti Dent:

Adresa: Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 91F, Bloc 2, Demisol, Sector 6, Bucuresti.
Tel: 031.420.28.47
Mobil: 0735.351.230
E-mail: contact@denti-dent.ro

Clinica stomatologică Bucureşti
Clinica stomatologică Prelungirea Ghencea               

Ai nevoie de un medic stomatolog?
Denti Dent. Clinica stomatologică Bucureşti Prelungirea Ghencea
Copyright © 2016 Denti Dent. Design by Best Image Advertising